Annonsering hos ASKO Servering

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Annonsering hos ASKO Servering

For våre leverandører finnes det mange muligheter for å nå riktig kunde med ditt budskap. Her finner du oversikt over de ulike alternativene!
 
Annonsering hos ASKO Servering

For deg som leverandører har vi mange måter du kan gjøre deg mer synlig for kundene med relevant informasjon. 

 

Dette er annonseringsmulighetene på nett:

 

INSPIRASJONSSIDE

Her kan du lage din egen side med fokus på de produktene du ønsker. Du bestemmer tekst, bilder og hvilke produkter du ønsker å linke til. Se eksempel her:

Inspirasjonsside

 

BANNER

Dette er vår mest synlige annonseringsplass og den ligger øverst når du går inn på askoservering.no. Her har vi mange muligheter for segmentering etter pålogg og vi kan blant annet vise til utvalgte kjeder, kundesegment og/eller ASKO-selskap.
Banner

 

LEVERANDØRLOGO

Vi har en samleside over leverandørene våre som kundene bruker mye for å finne riktig leverandør og varegrupper. Her kan dere vise logo og vi linker inn dit dere ønsker. Dette kan feks være varesøk, katalog eller hjemmeside.
Leverandørlogo 

 

PRODUKTKATALOG

Her kan dere legge ut deres katalog og vise produkter og sortiment. Kundene våre bruker denne siden for å finne nye leverandører, men også inspirasjon fra leverandører de kjenner godt. 

Produktkatalog

 

For å annonsere på de ulike plassene er det ikke krav om rabatt, men legg gjerne dette inn om dere ønsker. Da benytter dere skjema som ligger under.

 

Last ned kampanjeskjema her.

Last ned oversikt over bildestørrelser for annonsering.

 

Har du noen spørsmål rundt annonsering?

Ta kontakt med Annette på annette.huth@asko.no eller tlf 901 67 679.


Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Drikke til julebordet

Tilby gjestene dine noe godt å drikke når de besøker ditt serveringssted.

Artikkelbilde Digitale verktøy

Trenger du verktøy til besøksregistrering, digital betaling, bestilling? Kundebehovet har snudd seg fort den siste tiden, og flere aktører er flinke til å tilpasse seg den nye hverdagen. Her får du en oversikt over forskjellige løsninger som er laget for serveringsbransjen.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.