ASK Spekehus

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Bilde

ASK Spekehus

Norsk spekemat i verdensklasse!

 

På ASK lager vi spekemat av norske råvarer inspirert av italiensk håndverk. At livet går litt tregere, og at spekepølsen få henge en ekstra måned, ja det er kanskje noe av grunnen til den gode smaken. Vi har på få år vunnet en rekke priser nasjonalt og internasjonalt for produktene våre.

 

 

Teaser_ASk.jpg

 

UTEGRIS

Det at grisen lever fritt ute og kan få et fullverdig liv er essensielt for dyrevelferden og for kvaliteten på kjøttet.  Det tette samarbeidet med bonden og slakteriet sørger for god dyrevelferd i alle ledd.

PIZZA PIZZA PIZZA

NDUJA

 

Karusell2 ask.jpg

 

Siste skrik på pizza menyen er NDUJA, den litt ukjente pølsen tar Norge med storm, og har på kort tid blitt det bestselgende produktet vårt. Endelig har vi gleden av å introdusere egen stor husholdnings utgave.

NDUJA er en bløt smørbar pølse, som er kruttsterk. Klem den ut i små klumper på pizza og la den smelte. Eller prøv den i gryteretter, pastaretter eller kryddersmør.

 

NDUJA 100g EPD: 5973433

NDUJA 450g EPD: 6170351

 

SLEGGE

Ask_1.jpg

 

Vår absolutte pizza favoritt topping er SLEGGE chili salami. Den er en salami med sort pepper og chili. Den er sterk og fyldig på smak og sitter som et skudd på pizzaen.

SLEGGE kommer nå som hel salami på 2kg og som 500g skivet til påsmurt og pizza.

 

SLEGGE 500g EPD: 5994108 

SLEGGE 2kg   EPD: 5993761

HÅNDVERK

karusell 3 ask.jpg

På ASK har vi en nerdete tilnærming til kvalitet og håndverk. Vi mener at ingen ting kan bli bedre en sitt svakeste ledd. Derfor importerer vi vårt egen krydder, det beste vi kunne finne. Som vi møller, knuser, røster og pakker selv. Dette så alle de gode aromaene fra krydderiene blir med inn i pølsene.

 

JÅLA

Jåla.jpg

 

Trøffel er og blir snobbete! For sikkerhetsskyld bruker vi sort sommer trøffel fra Piemonte, sammen med hvitvin og litt sort pepper. JÅLA trøffel salami passer utrolig godt sammen med bløte oster som Brei eller Talegio. Eller prøv den som skiver på et tapas fat.

Trøffel salami løfter et hvert måltid.

 

JÅLA 250g EPD : 6132880

 


Spekemat fra ASK

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Grovt og variert utvalg av glutenfritt gir konkurransefortrinn

Hele åtte prosent av hotell- og kafégjestene og besøkende i kantina tåler ikke gluten*. Det betyr at du må tilby glutenfrie produkter. Du kan skaffe deg et konkurransefortrinn om du har et bredt utvalg som ser fristende ut, er næringsrikt og ikke minst smaker godt.

Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.