På ASK lager vi spekemat av norske råvarer inspirert av italiensk håndverk. At livet går litt tregere, og at spekepølsen få henge en ekstra måned, ja det er kanskje noe av grunnen til den gode smaken. Vi har på få år vunnet en rekke priser nasjonalt og internasjonalt for produktene våre.
UTEGRIS
Det at grisen lever fritt ute og kan få et fullverdig liv er essensielt for dyrevelferden og for kvaliteten på kjøttet. Det tette samarbeidet med bonden og slakteriet sørger for god dyrevelferd i alle ledd.
PIZZA PIZZA PIZZA
NDUJA
Siste skrik på pizza menyen er NDUJA, den litt ukjente pølsen tar Norge med storm, og har på kort tid blitt det bestselgende produktet vårt. Endelig har vi gleden av å introdusere egen stor husholdnings utgave.
NDUJA er en bløt smørbar pølse, som er kruttsterk. Klem den ut i små klumper på pizza og la den smelte. Eller prøv den i gryteretter, pastaretter eller kryddersmør.
NDUJA 100g EPD: 5973433
NDUJA 450g EPD: 6170351
SLEGGE
Vår absolutte pizza favoritt topping er SLEGGE chili salami. Den er en salami med sort pepper og chili. Den er sterk og fyldig på smak og sitter som et skudd på pizzaen.
SLEGGE kommer nå som hel salami på 2kg og som 500g skivet til påsmurt og pizza.
SLEGGE 500g EPD: 5994108
SLEGGE 2kg EPD: 5993761
HÅNDVERK
På ASK har vi en nerdete tilnærming til kvalitet og håndverk. Vi mener at ingen ting kan bli bedre en sitt svakeste ledd. Derfor importerer vi vårt egen krydder, det beste vi kunne finne. Som vi møller, knuser, røster og pakker selv. Dette så alle de gode aromaene fra krydderiene blir med inn i pølsene.
JÅLA
Trøffel er og blir snobbete! For sikkerhetsskyld bruker vi sort sommer trøffel fra Piemonte, sammen med hvitvin og litt sort pepper. JÅLA trøffel salami passer utrolig godt sammen med bløte oster som Brei eller Talegio. Eller prøv den som skiver på et tapas fat.
Trøffel salami løfter et hvert måltid.
JÅLA 250g EPD : 6132880