Bilde

Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Ferske og langtidsholdbare bakevarer

I vårt sortiment av ferske og langtidsholdbare bakevarer finner du serveringsklare kaker, muffins, hvetebakst og ferske og halvstekte brød og baguetter. Du vil også finne et utvalg hamburger- og pølsebrød i denne kategorien, i tillegg til andre brødvarer som tortilllalefser og pitabrød.

Ferske og langtidsholdbare bakevarer

Se alle ferske og langtidsholdbare bakevarer her

 

Dypfryste bakevarer

Du kan velge mellom dypfryste rå deigemner og lettstekte produkter. Fordelen med dypfryste bakevarer er at de gjerne har en lang holdbarhet, samtidig som bakverket smaker ferskt etter tining eller oppvarming. I denne kategorien finner du et stort utvalg av frosne kaker, ulike bakerivarer og brødprodukter til kafé, konditori og bakeri. Vi har produktene du trenger til fastfood-kategorien, deriblant dypfryste hamburgerbrød, pølsebrød, lomper, lefser og wraps. Serverer du gourmetpølser eller -burgere, bør du ta en titt på våre mange brødprodukter i premiumklassen.

Dypfryste bakevarer

Se alle dypfryste bakerivarer her

 

Tørrvarer

Du vil forøvrig også finne bakerivarer i kategorien tørrvarer. Her har vi alt du trenger av basisvarer og ingredienser til din bakst, som blant annet mel- og sukkerprodukter, gjær, bakemikser, frø, nøtter, sjokolade og tørket frukt.

Tørrvarer

Se alle bakevarer fra tørrvarekategorien her

 

 

 


Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Draught Master Flex fra Ringnes

Gjenvinnbare DraughtMaster-fat fra Ringnes har forbedret både smaken og holdbarheten på ølet.

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.