Dispenser

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Bilde

Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

I vårt sortiment finner du ulike tørkesystemer og dispensere til forskjellige bruksområder- både berøringsfri, veggmonterte og gulvstativ.

 

Høy standard på renhold er viktig for gjesteopplevelsen og for å gjøre det enkelt å holde det rent er det viktig med et godt rengjøringssystem enten det er på et toalettrom, på kjøkkenet eller et annet offentlig rom som dine gjester og ansatte ferdes. Vi har kjente merkevarer som blant annet Tork, Katrin, Antibac, Ecolab etc. 

 

 


  • Dispenser
  • ASKO Servering
  • Nonfood
  • Hygiene
  • Renhold
  • Såpe
  • Antibac
  • Håndtørk

Dispenser for håndtørk

Dispenser for flytende såpe, skum og gele

Dispenser for toalettpapir

Dispenser for desinfeksjon

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Artikkelbilde ALKOHOLFRITT ØL – ET MUST ELLER EN MULIGHET?

Klokk & Co er et familiebryggeri som drives av Kristine Lund og Leif Klokk. De blir hyppig omtalt som best på alkoholfritt øl i Norge. De har nå fire alkoholfrie øl i porteføljen, som kan bestilles gjennom ASKO.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Artikkelbilde Alkoholfritt til julebordet

Flere velger alkoholfritt når de er ute og spiser. Vi har gode varianter innen alkoholfri vin, alkoholfritt juleøl og fruktmoster på lager.