Vi oppdaterer innsending av ordre. Du kan oppleve ustabilitet i en kortere periode.
Bilde
Annonsørinnhold

Effektiv rengjøring til uteserveringen

Når våren og sommeren nærmer seg fylles restauranter og uteserveringsteder av folk som vil nyte solskinnet og deilig mat. God hygiene er med på å sikre at du tilbyr dine kunder en bekymringsfri matopplevelse også utendørs. Se våre tips for en ren sommersesong!

I sommersesongen fylles uteserveringsstedene opp og køen til iskremkiosken er lang. Sommerhjelpen har hektiske dager og må i tillegg til å betjene kundene ivareta hygienen på stedet. Rengjøring av serveringsstedet går raskt når riktige produkter brukes. Rengjøringsmidler fra Kiilto Pro fjerner effektivt smuss, fett og pollen, også utendørs. Her er våre tips for å ivareta hygienen og sørge for en ren og trygg matopplevelse - også utendørs. 

 

Bruksklare produkter gjør rengjøringen rask og enkel

Når sommermånedene står for tur er det viktig å sikre at personalet har tid til å fokusere på å betjene kundene dine. Spesielt på mindre serveringssteder bør du derfor prioritere effektive rengjøringsmidler som er klare til bruk uten å måtte doseres. På denne måten forbedrer du også arbeidssikkerheten, da ansatte ikke trenger å håndtere vaskemiddelkonsentrater i trange rom.

 

Prioriter universale rengjøringsmidler

Med universalrengjøringsmidler holder du antall produkter på et minimum og forenkler rengjøringsoppgavene. For eksempel kan du velge det svanemerkede produktet Kiilto Pro Vieno til å rengjøre både disker, bord, stoler og andre overflater. Glem ikke glass, vinduer og montre. Når disse rengjøres regelmessig, vil iskrem og andre delikatesser fremstå mer innbydende.  

Hvis det i tillegg er nødvendig å vaske opp for hånd, er Kiilto Pro Asteri et miljøvennlig oppvaskmiddel uten parfyme- og fargestoffer. Produktet inneholder også glyserol som fukter og pleier huden.  

 

Husk å desinfisere overflater

Det er lurt å desinfisere felles berøringspunkter som betalingsterminaler, dørhåndtak og andre kontaktflater, også utenfor, for å hindre spredning av sykdomsfremkallende bakterier og virus. 

 

Eat Safe by Kiilto

Kiilto har utviklet et eget konsept for kjøkkenhygiene, Eat Safe by Kiilto, hvor vi bistår våre kunder med alt fra plassering av hygienestasjoner til produktopplæring og kursing av ansatte. Med merkevarer som Kiilto Pro og Antibac tilbyr vi et helhetlig sortiment innen rengjørings- og hygieneløsninger til kjøkken og restaurant, fra maskinoppvask inkl. doseringsanlegg til gulvvask og hygieneprodukter. For mer informasjon, se her


Nyheter som gjør rengjøringen enda mer effektiv!

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Er du klar for vår- og sommersesongen?

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.

Artikkelbilde Vi har det du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!