Bilde
Annonsørinnhold

Hennig-Olsen og Freia fortsetter suksessen – nå med nyheter i kuleisdisken!

Nå kan iskrem- og sjokoladeelskere glede seg over å finne hele fem nye og velkjente smaker i kuleisdisken til Hennig-Olsen. Alle smakene henter inspirasjon fra “det beste fra to verdener”.

Hennig-Olsen Is og Mondelez fortsetter å kombinere det ypperste de kan tilby, og gir hver smaksnyhet en unik og spennende egenart. Felles for alle fem variantene er helt nye oppskrifter, utprøvd og garantert av eksperter. Norges første og eneste originale kombinasjon av Smil/Oreo/NonStop/Daim/Japp og super premium Hennig-Olsen Is.

 

Denne våren lanserer vi fem spennende kuleis-nyheter under konseptparaplyen “The BIG 5”. Konseptnavnet ble til fordi smakene rommer de 5 største og mest kjente favorittene fra sjokolade- snacks- og iskremverden. I nylanseringen kan du lett gjenkjenne originalsmakene. Iskremkonsistensen er fyldig, og med godt integrerte sauser og biter blir smaksopplevelsen komplett.

 

 

Disse nye smakene er tilgjengelige:

 

SMIL kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 smil.jpg

 

SMIL kuleis er en unik blanding av Hennig-Olsen sitt velkjente, super premium iskrem, blandet med den kjente favoritten fra Freia, SMIL. Kombinasjonen av deilig, myk is-krem og smaken av SMIL gir en ekstra dimensjon og tekstur, som vil glede iskremels-kere i alle aldre.

 

Oreo kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 oreo.jpg

 

En forsterket smaksopplevelse som gir ett nytt aspekt til Norges eneste virkelige Oreo kuleis. Rikelig med Oreo biter løftet inn Hennig-Olsens bestselgende super premium fløteis - en ny dimensjon av den kjente Oreo smaken.

 

 

NonStop kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 Nonstop.jpg

 

En smakskombinasjon med både vanilje og sjokolade iskrem som gir en ny opplevelse av Norges eneste NonStop kuleis. To av Norges bestselgende super premium kuleis blandet med knasende Freia  NonStop biter – en test-vinner-kombo!

 

 

Daim kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 daim.jpg

 

Ny smakskombinasjon med en himmelsk Daimsmak! To av Norges bestselgende super premium kuleis med både vanilje og sjokolade smak blandet med knasende Daim biter. Eneste kuleis i Norge med ekte Daim biter – enda en test-vinner-kombo.

 

 

Japp kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 japp.jpg

 

Ny smakskombinasjon med både vanilje og sjokolade iskrem som gir en ny opplevelse av Norges eneste Japp kuleis. Eneste kuleis i Norge med ekte Japp biter. To av Norges best-selgende super premium kuleis blandet med kjente Japp-biter – en “må-ha” smakskombo.


Nye smaker

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Effektiv rengjøring til uteserveringen

Når våren og sommeren nærmer seg fylles restauranter og uteserveringsteder av folk som vil nyte solskinnet og deilig mat. God hygiene er med på å sikre at du tilbyr dine kunder en bekymringsfri matopplevelse også utendørs. Se våre tips for en ren sommersesong!