Bilde

Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

 

Ingredienser

  • Nduja
  • Majones
  • Yoghurt naturell
  • Sitron
  • Gressløk

Slik gjør du:

  1. Stek ndujaen en liten stund i panna, for å få den litt løsere.
  2. Bland sammen yoghurt naturell og majones, og kjør blandingen i stavmikseren. 
  3. Tilsett en god skje med nduja, og kjør stavmikseren en liten stund til.
  4. Smak til med sitronsaft og topp blandingen med finhakket gressløk.

Ndujamajones kan fint lages klar noen dager før bruk.

Ingredienser til ndujamajones

Ndujamajones gir en fin røyksmak og er fantastisk godt til burger, grillmat, og ikke minst på en rekesandwich for å piffe den litt opp!

 

 

Rekesandwich

 

 

 


Artikkelbilde For en travel hverdag på kjøkkenet

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.