Øl, vin, brennevin

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Bilde

Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Øl og cider

Vi har øl fra store internasjonale bryggerier ved siden av spesialprodukter fra små lokale bryggerier. Det gjør det mulig å sette sammen en drikkemeny som er spesielt tilpasset ditt spisested.

 

Øl og mat i kombinasjon er en økende trend, der målet er å fremheve aromaen og smaken i både ølet og maten. Med vårt utvalg er det ingen grunn til å overlate ølmenyen til tilfeldighetene.

 

ASKO Servering har de siste årene hatt en betydelig vekst også i importert øl. Hvorfor ikke la ølutvalget matche maten, enten du serverer nordisk, asiatisk, spansk, italiensk eller meksikansk. Riktig øl vil underbygge serveringsstedets identitet.

 

Cider har økt i popularitet. Hos oss finner du mange forskjellige typer du kan tilby bevisste gjester.

 

Vin

Sortimentet av vin har vokst betydelig de siste årene, og er en viktig varegruppe for mange av våre kunder. Å kunne tilby en vinmeny som passer til maten, er avgjørende for å kunne møte kundenes forventninger. Hos ASKO får du både varer og veiledning dersom du ønsker det.

 

Sterkvin og brennevin

Med vårt utvalg av sterkvin og brennevin har du alle muligheter til å servere signaturdrikker samtidig som du kan følge opp tidens drikketrender.

 

Alkoholfritt

Alkoholfritt er en kategori med økende popularitet, og du bør derfor kunne tilby et variert utvalg til gjester som ønsker dette. Vi får stadig flere velsmakende alkoholfrie alternativer, så her er det bare å følge med.

 

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her:

https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse


Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde Santa Maria – tips og triks med kryddermix

FÅ MER UT AV MINDRE I EN TID MED BEHOV FOR FORENKLING OG RASKE LØSNINGER!

Artikkelbilde ASK Spekehus

Norsk spekemat i verdensklasse!

Artikkelbilde Spennende leverandør på nøtter – Nytt design – lik smak

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. De utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smaksvarianter. Produktene er av ypperste kvalitet hvor blandingsforholdene er likt på både nøtter og frukt.