Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Bilde

Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

 

Din-ide-i-ditt-selskap_125.jpg    Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg  utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg

 


Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde ASK Spekehus

Norsk spekemat i verdensklasse!