Vi oppdaterer innsending av ordre. Du kan oppleve ustabilitet i en kortere periode.
Bilde

Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Ferskvarer

I ferskvarekategorien for kjøtt finner du alle typer kjøttprodukter, fra hamburger og pølser til et stort utvalg av biffer, fileter og ubearbeidede stykningsdeler fra storfe. Her vil du også finne ulike produkter av fjærkre, svin, ferske deiger og farser, og spennende viltkjøtt til menyen.

Ferskvare

Se alle ferske kjøttprodukter her

Dypfryst kjøtt

I tillegg til ferkse kjøttprodukter har vi et stort sortiment av dypfryste kjøttprodukter. I denne kategorien finner du i tillegg til rene kjøttprodukter av alle slag også ferdigprodukter og kjøttbaserte ferdigretter til storhusholdning. Du kan også velge mellom et stort utvalg av gourmetprodukter.

Dypfryst

Se alle dypfryste kjøttprodukter her

 

Pålegg

Kjøttprodukter utgjør en stor del av påleggskategorien som inneholder alle typer kjøttpålegg, spekemat og posteier. Her finner du mange ulike varianter i alle prisklasser, som kan benyttes til pålegg på brødvarer, i wraps og annen påsmurt, eller som pizzatopping, på spekefatet eller i middagsretten. Dette er produkter med mange bruksområder!

Se alt av kjøttpålegg her

Se alt av posteier her

Se alt av spekemat her

 

Bærekraftige stykningsdeler

Bruk av «glemte stykningsdeler» er en bærekraftig trend som handler om å utnytte hele dyret. Stadig flere kokker får øynene opp for mulighetene som ligger i de røffe og rustikke stykningsdelene, ikke minst fordi de gir muligheten til å tilberede spennende og velsmakende menyalternativer.

 

Flere stykningsdeler krever i utgangspunktet lang tilberedningstid for best mulig resultat. Om dette er upraktisk for deg, har vi et godt utvalg av lettvinte produkter som er ferdig langtidsstekt eller sous vide-behandlet.

 

Halal

Vi tilbyr halalsertifisert kjøtt fra leverandørene Kanda og Roar Stang.

Halal

Se alle våre halalsertifiserte produkter her

 

Kjøtterstatning

I sortimentet har vi fått en rekke spennende veganske og vegetariske alternativer du kan tilby gjester som ønsker å spise noe annet enn kjøtt. Denne kategorien får jevnlig nye og innovative produkter, så følg med.

 

Se plantebaserte alternativer her

 

Våre leverandører

Våre største kjøttleverandører er Nortura, Grilstad, Orkla, Jæder, UNIL, Vestfold Fugl, Matbørsen og Slåtto/Norsk Storhusholdning.

 

 

 


Artikkelbilde Grillsesongen er i gang!

Nortura PROFF lanserer 2 nye, spennende Gilde-pølser til sommeren!

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Er du klar for vår- og sommersesongen?

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.