Vi oppdaterer innsending av ordre. Du kan oppleve ustabilitet i en kortere periode.
Bilde

Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

En salatbar kan være en god kilde for deg å tilby mye spennende og god mat på et og samme sted. I en kantine vil en salatbar ofte være sentral, og da er det viktig at du tilbyr kundene dine det de har lyst på - hver dag! Det finnes mye man kan ha i en salatbar. Husk å variere! Tilby både frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk og kylling. Ikke glem krutonger, dressinger, urter og krydder. Inspirer dine kunder til å ta sunne og grønne valg! 

Salatbar_900x600.1.jpg

 


Frukt og grønnsaker

Kjøtt og fisk

Tørrvarer

Tilbehør og topping

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.