Onsdag 19. juni, i perioden kl. 10-12, vil man kunne oppleve noe ustabilitet. Bestillinger vil være helt utilgjengelige i ca. 20 minutter i løpet av denne perioden. Kunder med stopptid under formiddagen oppfordres til å bestille i god tid.
Bilde

Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.

Vårt varierte utvalg av sjømatprodukter skal bidra til at sitt serveringssted skal imponere og tilfredsstille dine gjester! Blant våre produkter finner du et rikt utvalg av både frosne og ubearbeidede fisk- og skalldyrprodukter som passer perfekte for å skape autentiske og smakfulle retter. Vi tilbyr også et bredt spekter av bearbeidede sjømatvarer, samt delikatesser konservert i lake, for å gi dine menyer en ekstra dimensjon av smak og kreativitet. Utforsk våre produkter for å oppdage nye måter å berike ditt kulinariske tilbud på!

 

Ferske fiskeprodukter på menyen!

Tilby dine kunder ferske fiske- og sjømatproduker fra vårt sortiment. Du vil finne fileter av ulike fiskearter, bearbeidede fiskeprodukter som fiskekaker og puddinger, og skalldyr som reker, scampi og krabbe.

 

Se vårt utvalg av fersk fisk og skalldyr her

 

Fiskeprodukter

I sortimentet av dypfryste fiskeprodukter finner du fileter, fiskeburgere, fiskepudding, klippfisk, ulike typer panerte porsjonsstykker, krabbe, scampi, hval og fiskegrateng – for å nevne noe.

 

Se alle dypfryste fiskeprodukter her

 

Vi har i tillegg tilbehør til sushi, for eksempel wasabi og ingefær.

 

Pålegg

Fiskepålegg har en selvskreven plass på enhver buffet, enten det er ulike typer sild, peppermakrell, røkt laks eller reker. Her blir utvalget stadig større, noe som også reflekteres i sortimentet.

 

Se fiskepålegg her


Fisk og skalldyr

Artikkelbilde Jif Profesjonell

Produkter klar til bruk for en rask og effektiv rengjøring. Lilleborg er en av Norges ledende leverandører av rengjøringssystemer og hygieneløsninger til det profesjonelle markedet. Norsk selskap på over 190 års erfaring.

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.

Artikkelbilde Gjør klar til fest!

Våren er høytid for store feiringer som 17. mai, konfirmasjoner og bryllup. Vi ønsker å hjelpe deg med å gjøre disse øyeblikkene ekstra spesielle. Fra Bako finner du et bredt utvalg av kakepynt og kakeesker av høy kvalitet til de store anledningene.