Spennende leverandør på nøtter – Nytt design – lik smak

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Bilde
Annonsørinnhold

Spennende leverandør på nøtter – Nytt design – lik smak

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. De utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smaksvarianter. Produktene er av ypperste kvalitet hvor blandingsforholdene er likt på både nøtter og frukt.

Spennende smaker

The Nuts Company leverer et bredt spekter av snacksnøtter til storhusholdningen, der du finner Coatede nøtter i mange varianter av ypperste kvalitet – med smak av sweet chilli, paprika, rømme & løk og andre spennende smaker. Disse variantene ble laget for å gi barer, hoteller og restauranter et enda mer spennende utvalg mot sine kunder.

 

  Nuts_350.jpg  Nuts-2-350.jpg

 

De delikate, smarte og hygieniske 40g posene fås i 5 forskjellige varianter, alt fra rene nøtteblandinger til nøtter med frukt og mørk sjokolade. Disse passer utmerket som et mellommåltid og gir ekstra energi både på jobb og på tur.

 

The Nuts Company leverer også andre typer i forskjellige i kilos forpaktninger. Let’s go NUTS!

 

Se hele sortimentet til The Nuts Company her!

 

Produktbilder_stativ_nuts-company_400.jpg

 


Se The Nuts Company utvalg av nøtter

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.