Bilde

Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Flere av våre leverandører har spesialisert seg på takeaway- og cateringprodukter for serveringsbransjen. Det finnes mange alternativer til innpakning og oppbevaring til både kalde og varme retter, enten du ønsker å porsjonspakke maten eller frakte store mengder. I vårt sortiment finner du varmmatbokser i fiber eller former i aluminium, og termokasser som isolerer for både varme og kalde retter. I tillegg kan det være nyttig med tallerkener, beger og bestikk i papp- og trematerialer for servering av mat utenfor egne lokaler. Til desserten har vi serveringsbeger og ulike kakeesker, både med og uten vindu. Vi har samlet et utvalg av produkter fra nonfoodkategorien som vil være nyttig for deg!

 

Se produkter her: Nonfoodprodukter til cateringbransjen

 

Til takeaway-menyen er det viktig med riktig oppbevaring, tilpasset maten som serveres. Vi har samlet et utvalg av bokser, embalasje og annet tilbhør til deg som serverer takeaway-matretter.

 

Se produkter her: Emballasje, bokser og tilbehør til takeaway

 

 


Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Årets jubileumsnyheter fra Hennig-Olsen Is

Siden 1924 har iskremoppskriftene gått i arv hos familien Hennig-Olsen på Sørlandet. I år markerer kremen av iskrem 100-årsjubileet med fantastiske nyheter – og en helt egen jubileumsiskrem i kuleisdisken! Ingen bursdag uten kake! Hennig-Olsens tre nyheter i kuleisdisken har alle deilige kakebiter i kombinasjon med fløyelsmyk iskrem og populære smaker.

Artikkelbilde Et mer inkluderende toalettrom med Tork

Et inkluderende toalettrom er en viktig del av det å være en likestilt og tilgjengelig arbeidsplass. Vi tror på å skape et miljø der alle besøkende føler seg velkomne og ivaretatt.

Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!