Bilde

Takeaway- og cateringprodukter

Driver din bedrift med takeaway eller catering? Alle som jobber med mat og drikke som skal fraktes, oppbevares og serveres utenfor eget kjøkken trenger produkter som emballasje, beger og bokser tilpasset til dette!

Flere av våre leverandører har spesialisert seg på takeaway- og cateringprodukter for serveringsbransjen. Det finnes mange alternativer til innpakning og oppbevaring til både kalde og varme retter, enten du ønsker å porsjonspakke maten eller frakte store mengder. I vårt sortiment finner du varmmatbokser i fiber eller former i aluminium, og termokasser som isolerer for både varme og kalde retter. I tillegg kan det være nyttig med tallerkener, beger og bestikk i papp- og trematerialer for servering av mat utenfor egne lokaler. Til desserten har vi serveringsbeger og ulike kakeesker, både med og uten vindu. Vi har samlet et utvalg av produkter fra nonfoodkategorien som vil være nyttig for deg!

 

Se produkter her: Nonfoodprodukter til cateringbransjen

 

Til takeaway-menyen er det viktig med riktig oppbevaring, tilpasset maten som serveres. Vi har samlet et utvalg av bokser, embalasje og annet tilbhør til deg som serverer takeaway-matretter.

 

Se produkter her: Emballasje, bokser og tilbehør til takeaway

 

 

Se også våre beste kampanjetilbud til deg som driver med catering her: ASKO Servert kampanjeprodukter til catering

 


Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Draught Master Flex fra Ringnes

Gjenvinnbare DraughtMaster-fat fra Ringnes har forbedret både smaken og holdbarheten på ølet.