Vi oppdaterer innsending av ordre. Du kan oppleve ustabilitet i en kortere periode.
Bilde

Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

 

Med små grep og litt kreativitet kan du servere unike ferdigkaker til dine gjester. Se hvordan Nora Krogstad forvandler to ferdige gulrotkaker til en stor fristelse ved hjelp av Philadelphia-smørkrem, sjokoladeblomster og friske urter.

 

Oppskrift

Bruk to stk gulrotkaker, stablet oppå hverandre for å få litt høyde.

Gulrotkake

 

 

Lag Philadelphia smørkrem, og smør opp så det blir en to lags kake. Dekorer gjerne kaken med kremen.

 

200 g smør
400 g Philadelphia kremost
500 g melis
3 ts vaniljesukker
½ vaniljestang frø
Zest og saft fra 1 sitron

 

Pisk smør, melis, vaniljesukker og vaniljestang hvitt og luftig. Rør inn Philadelphiaost, sitronsaft og zest, med k krok til Kenwood eller lignende. Viktig å ikke røre for mye, da kan den skille seg.

 

Philadelphia-smørkrem

 

Pynt med sjokoladeblomster og eventuelt ferske urter.

 

 


Kaker

Pynt og dekor

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Kjøp mopper og få produkter med på kjøpet

Kampanje på UNIQ Duotex mopper fra Lilleborg. Kjøp mopper, kontakt Lilleborg for å informere om hva du har kjøpt, og få tilsendt gratis mopper, skaft eller stativ.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!