Noen kunder vil dessverre oppleve at de ikke kan logge seg inn på askoservering.no nå. Vi jobber med å fikse denne feilen. Kontakt kundeservice om du må få lagt inn bestilling på en alternativ måte.
Bilde

Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

 

I en hektisk hverdag kan det være fint med noen gode ferdigprodukter. Med kakedekor, en syrlig kirsebærgéle og friske urter kan du likevel friste dine gjester med en unik dessertopplevelse! Her har Vilde pyntet en ferdig oppdelt klassisk New York Cheesecake med tidløs og elegant "rød twist" sjokoladepynt og kirsebærgéle. Serveres med en smakfull kirsebærkompott ved siden av.

 


Lag denne kaken du også!

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Matskatter fra Røros & Østerdalen

Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!

Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.