Onsdag 19. juni, i perioden kl. 10-12, vil man kunne oppleve noe ustabilitet. Bestillinger vil være helt utilgjengelige i ca. 20 minutter i løpet av denne perioden. Kunder med stopptid under formiddagen oppfordres til å bestille i god tid.
Bilde

Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

 

I en hektisk hverdag kan det være fint med noen gode ferdigprodukter. Med kakedekor, en syrlig kirsebærgéle og friske urter kan du likevel friste dine gjester med en unik dessertopplevelse! Her har Vilde pyntet en ferdig oppdelt klassisk New York Cheesecake med tidløs og elegant "rød twist" sjokoladepynt og kirsebærgéle. Serveres med en smakfull kirsebærkompott ved siden av.

 


Lag denne kaken du også!

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Grillsesongen er i gang!

Nortura PROFF lanserer 2 nye, spennende Gilde-pølser til sommeren!

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.

Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.