Er dine kunder opptatt av vegetar?

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Bilde

Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

 

For et serveringssted kan det være et konkurransefortrinn å kunne tilby noe for enhver – både kjøttelskerne, veganerne og ikke minst den økende andelen fleksitarianere. Under har vi samlet et knippe leverandører som har høyt fokus på kvalitet og variasjon innen vegetar. Ta en titt og bli inspirert!

 

Findus Foodservice tilbyr produkter med fokus på restauranter, storkjøkken og kafeer. Produktene og oppskriftene er utviklet av kokker med stor forståelse av hvordan arbeidet i storkjøkkenet fungerer, uten å gå på akkord med smak eller kvalitet. Enten du leter etter vegetariske produkter, grønnsaker i forskjellige former og smaker, fiskefileter eller frosne puréer, så finner du det hos Findus.

 

Haugen-gruppen har servert internasjonal mat og drikke til norske kjøkken i over hundre år. Deres appetitt for smaker og trender har ført dem til stadig nye steder over hele verden. I dag møter du produktene deres uansett hvor du befinner deg – i butikken, på vinmonopolet, på hotell og restauranter, eller når du sulten svinger innom en bensinstasjon. 

 

Jæder er kjent for at tradisjon og moderne produksjonsmetoder går hånd i hånd. Det er heller ingen tilfeldighet at Jæder nettopp befinner seg på Ålgård med kort avstand til Jæren – hele Norges matfat. De er opptatt av at maten skal være god og sunn og kortreist. Fokuset er det samme som da bedriften ble grunnlagt i 1896: kvalitet i hvert eneste produkt og hver leveranse.

 

Miss Gin Garden er en bitteliten gård på Hof i Holmestrand kommune. De produserer Tofu (ferdigstekt, ferskt og marinert), bønnespirer, veganske vårruller m.m. Tanken er at de skal produsere autentisk vietnamesisk mat/råvarer som er produsert i Norge. Moren til Gin har alltid hatt teft for mat og Gin har hjulpet til med dette gjennom hele oppveksten. Etterhvert som årene har gått, så sluttet Gin i sin jobb som maskiningeniør for å bistå moren med en profesjonell produksjon av disse vietnamesiske rettene. Tofu og vårruller har vært veldig etterspurt de siste årene og dette er derfor hovedproduktene i deres sortiment.

 

Rørosmeieriet er Norges eneste heløkologiske meieri. Deres produksjonsmetoder bygger på rike mattradisjoner og meierifaglig håndverk. Den gode råvaren behandler de mest mulig skånsomt og mange av produktene lager de for hånd. De fører videre flere av de stolte mattradisjonene fra Rørostraktene. Oppstarten var i 2001 og de produserer ekte varer med lokal og historisk tilknytning, basert på økologisk råstoff fra Rørostraktene.

 

Oluf Lorentzen har siden 1869 vært en stolt importør av utsøkte smaker fra hele verden, og er i dag landets fremste leverandør av førsteklasses matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet. I deres sortiment finner du alt fra vegansk chorizo, vegansk salami, vegansk alternativ til pepperbiff og kebabkjøtt, og veganske cocktailpølser.

 

Orkla sitt NATURLI’-konsept ble etablert i Danmark i 1988, og er pioneer innen plantebasert mat og drikke. Etter mange år på markedet har de opparbeidet en helt unik kunnskap innen plantebasert. Dette gjenspeiles i den gode smaken og kvaliteten på deres produkter. Produktene produseres i Norden med et sterkt fokus på bærekraftig produksjon. NATURLI’ er merket for ALLE som ønsker å servere en mer bærekraftig meny.

 

Unilever Food Solutions støtter kokker med løsninger, inspirasjon og opplæring. Deres produkter gjør at du sparer tid uten å ofre den gode smaken. Produktene deres hjelper deg med å servere sunne, klimasmarte og lønnsomme retter som får gjestene dine til å komme tilbake igjen og igjen. På restaurantkjøkken siden 1800-tallet. Av kokker, for kokker.


Findus

Haugen-Gruppen

Jæder

Miss Gin Garden

Oluf Lorentzen

Orkla Foods

Rørosmeieriet

Unilever

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Artikkelbilde Beger, skåler og takeaway-emballasje

Vi har et stort sortiment innen nonfood og du finner mange produkter som du kan benytte på ditt serveringssted. Vi har også et stort utvalg som passer for levering og henting.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.