Bilde

Innkjøp av varer

En viktig del av serveringstedet ditt er rettene og produktene du selger. For å lage disse trenger du råvarer, og det kan kanskje oppleves som en jungel av leverandører og tilbydere når du skal i gang med dine innkjøp. Uansett hvilke løsninger du velger er det viktig å huske på at økonomi og innkjøp henger tett sammen, og at du kan spare mye penger på å gjøre fornuftige innkjøp

For å slippe å bruke unødvendig tid på avtaler kan du bli medlem i en innkjøpskjede. Da har allerede kjeden fremforhandlet priser på varene du har behov for. Det er mange alternativer på kjedesiden, så vi anbefaler at du tar en prat med flere og vurderer hvilken som er mest aktuell for deg og ditt behov. Her har du linker til innkjøpskjeder:

 

 

Visste du at ASKO Servering har egne rådgivere i serveringsmarkedet? Våre markedskonsulenter gir deg gjerne gode råd om hvordan du kan strukturere og effektivisere innkjøp slik at du holder kostnadene nede. Benytt denne linken så tar vi kontakt med deg for en prat.

 

 

 Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg    utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg


Artikkelbilde Alkoholfritt øl - et must eller en mulighet?

Klokk & Co er et familiebryggeri som drives av Kristine Lund og Leif Klokk. De blir hyppig omtalt som best på alkoholfritt øl i Norge. De har nå fire alkoholfrie øl i porteføljen, som kan bestilles gjennom ASKO.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver din bedrift med takeaway eller catering? Alle som jobber med mat og drikke som skal fraktes, oppbevares og serveres utenfor eget kjøkken trenger produkter som emballasje, beger og bokser tilpasset til dette!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.