Bilde

Inventar og utstyr

Det er ikke bare mat og drikke du skal selge i bedriften din. Det som serveres skal selvfølgelig være godt, men stemningen og atmosfæren og sikkerheten på ditt serveringssted bidrar til at opplevelsen blir komplett for gjestene dine. Her er det med andre ord ikke bare en ting som må på plass.

Stoler, bord, oppvaskmaskin... lista er lang. For å hjelpe deg med å få oversikt over de ulike elementene finner du et utvalg linker under som kan være til god hjelp for å komme raskt i gang med innredningen og oppsettet av ditt serveringssted. Under finner du mer informasjon om leverandører som kan hjelpe deg med inventar og utstyr:

 

ELECTROLUX professional AS - Løsninger for mat, drikke og klesvask

NICHE - Komplette restaurant, kantine og hotell løsninger. Maskiner, interiør og utstyr til det profesjonelle kjøkkenet.


FOODTECH - Storkjøkkenutstyr og interiør


MP STORKJØKKEN - Apparater, stek, oppvask, kjøl og frys


GASTROTECH - Utstyr til storkjøkken og vaskerier


METOS - Total leverandør av profesjonelle kjøkken


NORRØNA - Alle typer storkjøkkenutstyr og kjøkken-/småutstyr


ELMAK - Storkjøkkenutstyr


MYHRVOLDGRUPPEN - Maskiner og utstyr


FOYNLAND - Egen produksjon av rustfrie innredninger samt importør og leverandør av komplette storkjøkken løsninger

 

 

 

   Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg    utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg

 


Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Bli helsprø i år!

Helsprø kylling og grønnsaker er populært. Perfekt som hurtigmat, fingermat, tapas eller som side-dish i en større meny. Sjekk ut SLÅTTO sortimentet av panert kylling og grønnsaker og sett dem på menyen.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.