
Mattrygghet
Mattilsynet forteller deg hvilke regler og rutiner du må ha kontroll på.
Trenger du mer kunnskap rundt dette? KIT-akademiet tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. Se alle kurs her.
Det er flere etater man må forholde seg til som et serveringssted. Lurer du på hvilke andre lover og regler som vil gjelde for deg? Da anbefaler vi å ta Altinn sin e-guide for serveringsbransjen.

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.

De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske. Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!

Grillsesongen er i gang, og det lønner seg å være godt forberedt! Vi har alt du trenger for å sette sammen en fristende grillmeny – fra smakfulle burgeremner og saftige pølser til spennende dressinger og klassisk tilbehør. Sett prikken over i-en med en kremet potetsalat!