Onsdag 19. juni, i perioden kl. 10-12, vil man kunne oppleve noe ustabilitet. Bestillinger vil være helt utilgjengelige i ca. 20 minutter i løpet av denne perioden. Kunder med stopptid under formiddagen oppfordres til å bestille i god tid.
Bilde

Mattrygghet

Mattilsynet er et statlig, landsdekkende forvaltingsorgan som er med å sikre forbrukere trygg mat og trygt drikkevann. Som serveringssted har du en del lover og regler du må følge, hvor målet er at maten skal være trygg å spise for gjestene dine.

Mattilsynet forteller deg hvilke regler og rutiner du må ha kontroll på.

 

Trenger du mer kunnskap rundt dette? KIT-akademiet tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. Se alle kurs her. 

 

Det er flere etater man må forholde seg til som et serveringssted. Lurer du på hvilke andre lover og regler som vil gjelde for deg? Da anbefaler vi å ta Altinn sin e-guide for serveringsbransjen.

 

 

 

   Inventar-og-utstyr_125.jpg   mat-drikke-nonfood_125.jpg    utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg


Artikkelbilde Lag din egen signatur-snack med Santa Maria Snack Baser

Måten gjestene spiser på er i endring.

Artikkelbilde Årets nyheter fra Nic og Naturli'

Det er på tide å planlegge sommerens ismeny og vi har mange spennende produkter til både iskiosk og andre utsalg! Hva med kuleis i porsjonsstørrelse fra Naturli'? Eller nye og spennende strøssel og toppinger til softisen?

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.

Artikkelbilde En smak av sommer!

På varme sommerdager ønsker vi oss friske, lette smaker! Som en lekker smoothie bowl til frokost, eller en fruktig drink til kvelden. Idun Industris sortiment av fruktpureer fra Crop’s kommer i favorittsmakene pasjonsfrukt, mango, lime, jordbær og bringebær. Pureene tiner raskt og kommer i praktiske små porsjoner, for enkel dosering og minimalt med svinn.