Bilde

Mattrygghet

Mattilsynet er et statlig, landsdekkende forvaltingsorgan som er med å sikre forbrukere trygg mat og trygt drikkevann. Som serveringssted har du en del lover og regler du må følge, hvor målet er at maten skal være trygg å spise for gjestene dine.

Mattilsynet forteller deg hvilke regler og rutiner du må ha kontroll på.

 

Trenger du mer kunnskap rundt dette? KIT-akademiet tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. Se alle kurs her. 

 

Det er flere etater man må forholde seg til som et serveringssted. Lurer du på hvilke andre lover og regler som vil gjelde for deg? Da anbefaler vi å ta Altinn sin e-guide for serveringsbransjen.

 

 

 

   Inventar-og-utstyr_125.jpg   mat-drikke-nonfood_125.jpg    utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg


Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde Grovt og variert utvalg av glutenfritt gir konkurransefortrinn

Hele åtte prosent av hotell- og kafégjestene og besøkende i kantina tåler ikke gluten*. Det betyr at du må tilby glutenfrie produkter. Du kan skaffe deg et konkurransefortrinn om du har et bredt utvalg som ser fristende ut, er næringsrikt og ikke minst smaker godt.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!