Bilde

Utvikling og kompetanseheving

Å ha de rette menneskene ansatt i bedriften er en av nøklene til suksess. Men selv om du har fått på plass en bra gjeng med ansatte så trenger disse menneskene å videreutvikle seg. Er for eksempel alle klar over hvordan dere får, og beholder, et smilefjes fra Mattilsynet?

KIT-akademiet kan du og dine ansatte øke kompetansen innenfor ulike områder som mat, drikke, økonomi og trygg mat. Du finner KIT i Oslo og i Trondheim, men vi kan sette opp kurs etter behov i hele Norge. Du kan også gjennomføre enkelte kurs digitalt hos KIT-akademiet.

 

Eller kanskje du rett og slett mangler folk? Hos Staffers kan du enkelt søke etter kokker, servitører m.m.

 

 

Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg   


Artikkelbilde Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.